Søtpotetsalat

Søtpotetsalat

Nydelig til grillmat, til taco eller om du bare vil ha en ny vri på søtpoteten.

Vegansk søtpotetsalat

Frisk og lettvint søtpotetsalat med smak av Mexico.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes
Course tilbehør
Cuisine meksikansk

Ingredients
  

  • 1 stor søtpotet
  • olje til steking
  • 0,5 granateple
  • 1 rød chili eventuelt mindre
  • 2 avokadoer
  • 1 boks hermetisk mais eventuelt skjær av fra en maiskolbe
  • 0,5 lime

Instructions
 

  • Skrell søtpoteten og skjær den i terninger. Varm opp olje til medium varme i en panne, stek søtpotetbitene til de er møre. Sett pannen til sides.
  • Ta ut kjernene fra granateplet.
  • Skjær chili i ringer, avokado i terninger.
  • Hell av laken fra maisen.
  • Bland sammen søtpotetbiter, granateplekjerner, chili, avokado og mais i en skål. Press limesaften over, smak det hele til med salt og pepper.
  • Server salaten med en gang, eller dekk den til med litt plast og oppbevar kaldt.
  • Dersom salaten ikke serveres med en gang – pass på at alle avokadobitene dekkes av limejuice – så blir de ikke brune.
Keyword hjertesalat, søtpotet

Flere oppskrifter



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating