Go Back

Vegansk søtpotetsalat

Frisk og lettvint søtpotetsalat med smak av Mexico.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes
Course tilbehør
Cuisine meksikansk

Ingredients
  

  • 1 stor søtpotet
  • olje til steking
  • 0,5 granateple
  • 1 rød chili eventuelt mindre
  • 2 avokadoer
  • 1 boks hermetisk mais eventuelt skjær av fra en maiskolbe
  • 0,5 lime

Instructions
 

  • Skrell søtpoteten og skjær den i terninger. Varm opp olje til medium varme i en panne, stek søtpotetbitene til de er møre. Sett pannen til sides.
  • Ta ut kjernene fra granateplet.
  • Skjær chili i ringer, avokado i terninger.
  • Hell av laken fra maisen.
  • Bland sammen søtpotetbiter, granateplekjerner, chili, avokado og mais i en skål. Press limesaften over, smak det hele til med salt og pepper.
  • Server salaten med en gang, eller dekk den til med litt plast og oppbevar kaldt.
  • Dersom salaten ikke serveres med en gang - pass på at alle avokadobitene dekkes av limejuice - så blir de ikke brune.
Keyword hjertesalat, søtpotet