Ukemeny: uke 43, 2024

Ukemeny: uke 43, 2024

Gresskar, søtpotet, sopp, pastinakk og poteter – det er noen av hovedingrediensene i denne høstmenyen. Her bruker vi nemlig masse av det gode årstiden har å by på – og lager noen skikkelig varmende retter av det.

1
Mandag: pastinakksuppe med persillepuré
Nydelig vegansk suppe som passer supert når du vi imponere litt.
Klikk her for oppskrift
2
vegansk pasta i blomkålsaus
Tirsdag: pasta i blomkålsaus
Kjapp vegansk pastarett med kremet saus av blomkål.
Klikk her for oppskrift
3
vegansk quinoasalat oppskrift
Onsdag: quinoasalat
Mettende og smaksrik middagssalat med en knallgod tahinidressing.
Klikk her for oppskrift
4
Torsdag: gresskarcurry
Indisk festrett med gresskar i en helt nydelig, kremet saus. 
Klikk her for oppskrift
5
Fredag: bakt søtpotet med tacofyll
Bakt søtpotet fylt med krydra bønner, tomatsalsa med chili, most avokado og koriander.
Klikk her for oppskrift
6
Vegansk pølsegrateng
Lørdag: pølsegrateng
Nydelig pastagrateng med pølser, tomatsaus og ostesaus – helt plantebasert. 
Klikk her for oppskrift
7
vegansk valnøttbourguignon med potetstappe
Søndag: bourguignon med valnøtter og sopp
Knallgod gryterett med enormt mye god smak av Frankrike.
Klikk her for oppskrift
8
veganske og glutenfrie bokhvetepannekaker
Ukens dessert: bokhvetepannekaker
Proteinrike amerikanske pannekaker med banan, bokhvete, kanel og kardemomme.
Klikk her for oppskrift
9
Ukens bakst: gresskarcupcakes
Saftige og smaksrike veganske cupcakes med gresskar, masse godt krydder og en nydelig kremostglasur.
Klikk her for oppskrift

Flere oppskriftsforslag

  • Ukemeny med masse gresskar

    Ukemeny med masse gresskar

    Det er den skumle tiden på året igjen. Tiden da oppegående, voksne folk plutselig synes det er helt topp å kaste store mengder mat.

    Les mer

  • Tapaskveld

    Tapaskveld

    Alle mine beste oppskrifter på vegansk tapas på ett sted.

    Les mer

  • Vegansk taco

    Vegansk taco

    Masse gode tacovarianter, med alt du kan ønske deg av tilbehør, helt vegansk!

    Les mer



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *