Ukemeny: uke 43, 2024

Gresskar, søtpotet, sopp, pastinakk og poteter – det er noen av hovedingrediensene i denne høstmenyen. Her bruker vi nemlig masse av det gode årstiden har å by på – og lager noen skikkelig varmende retter av det.
1

Mandag: pastinakksuppe med persillepuré
Nydelig vegansk suppe som passer supert når du vi imponere litt.
Klikk her for oppskrift
2

Tirsdag: pasta i blomkålsaus
Kjapp vegansk pastarett med kremet saus av blomkål.
Klikk her for oppskrift
3

Onsdag: quinoasalat
Mettende og smaksrik middagssalat med en knallgod tahinidressing.
Klikk her for oppskrift
4

Torsdag: gresskarcurry
Indisk festrett med gresskar i en helt nydelig, kremet saus.
Klikk her for oppskrift
5

Fredag: bakt søtpotet med tacofyll
Bakt søtpotet fylt med krydra bønner, tomatsalsa med chili, most avokado og koriander.
Klikk her for oppskrift
6

Lørdag: pølsegrateng
Nydelig pastagrateng med pølser, tomatsaus og ostesaus – helt plantebasert.
Klikk her for oppskrift
7

Søndag: bourguignon med valnøtter og sopp
Knallgod gryterett med enormt mye god smak av Frankrike.
Klikk her for oppskrift
8

Ukens dessert: bokhvetepannekaker
Proteinrike amerikanske pannekaker med banan, bokhvete, kanel og kardemomme.
Klikk her for oppskrift
9

Ukens bakst: gresskarcupcakes
Saftige og smaksrike veganske cupcakes med gresskar, masse godt krydder og en nydelig kremostglasur.
Klikk her for oppskrift
Flere oppskriftsforslag
-
Nyttårsmenyen
Enten du er hjemme og passer på dyrene dine eller går for litt mer fest på nyttårsaften; mat må man ha. Her er noen av mine favoritter som du kan sette sammen en to- eller treretters festmiddag med.
-
Juledessertene uten egg og fløte
Riskrem, karamellpudding og et par andre varianter, helt plantebasert.
-
Slik lager du vegansk julesnop
Her får du mine beste tips til å bytte ut ingredienser i oppskrifter for å gjøre resultatet vegansk, og noen smaksrike oppskrifter på snop uten egg, melk og gelatin.