Bringebærsaus til riskrem
Dette er en skikkelig enkel bringebærsaus som smaker skikkelig godt med riskremen på juleaften. Eller, strengt tatt, alle dager resten av året også. Riskrem med rød saus må være en av verdens beste desserter, og den er helt innafor å spise året rundt, spør du meg.
Bringebærsaus til riskrem
Ingredients
- 1 dl vann
- 1 dl sukker
- 250 g bringebær frosne fungerer fint
Instructions
- Kok opp vann og sukker. Avkjøl noe.
- Kjør sukkerlaken i en kjøkkenmaskin sammen med bærene, til du får en jevn saus.
- Sil den gjerne før servering.
Flere oppskrifter
-
Vegansk karamellpudding
Nydelig tradisjonsdessert helt uten egg og fløte.
-
Bringebærsaus til riskrem
Dette er en skikkelig enkel bringebærsaus som smaker skikkelig godt med riskremen på juleaften. Eller, strengt tatt, alle dager resten av året også. Riskrem med rød saus må være en av verdens beste desserter, og den er helt innafor å spise året rundt, spør du…
-
Porsjonsterte med pære
Dette er en nydelig ovnsbakt pære med smak av peanøtter og salt karamell, servert på en sprø butterdeigbunn. Desserten er den perfekte avrundingen på en fin middag men tar ikke spesielt lang tid å forberede. Venter du gjester så kan du faktisk gjøre mesteparten av…