Bringebærsaus til riskrem

Bringebærsaus til riskrem

Dette er en skikkelig enkel bringebærsaus som smaker skikkelig godt med riskremen på juleaften. Eller, strengt tatt, alle dager resten av året også. Riskrem med rød saus må være en av verdens beste desserter, og den er helt innafor å spise året rundt, spør du meg.

Bringebærsaus til riskrem

Lettvint dessertsaus som gir en frisk kontrast til riskrem og andre krembaserte desserter. Denne smaker også godt til bløtkake.
Prep Time 10 minutes
Course Dessert
Servings 4 porsjoner

Ingredients
  

  • 1 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 250 g bringebær frosne fungerer fint

Instructions
 

  • Kok opp vann og sukker. Avkjøl noe.
  • Kjør sukkerlaken i en kjøkkenmaskin sammen med bærene, til du får en jevn saus.
  • Sil den gjerne før servering.
Keyword bringebærsaus, jul

Flere oppskrifter

  • Vegansk karamellpudding

    Vegansk karamellpudding

    Nydelig tradisjonsdessert helt uten egg og fløte.

    Les mer

  • Bringebærsaus til riskrem

    Bringebærsaus til riskrem

    Dette er en skikkelig enkel bringebærsaus som smaker skikkelig godt med riskremen på juleaften. Eller, strengt tatt, alle dager resten av året også. Riskrem med rød saus må være en av verdens beste desserter, og den er helt innafor å spise året rundt, spør du…

    Les mer

  • Porsjonsterte med pære

    Porsjonsterte med pære

    Dette er en nydelig ovnsbakt pære med smak av peanøtter og salt karamell, servert på en sprø butterdeigbunn. Desserten er den perfekte avrundingen på en fin middag men tar ikke spesielt lang tid å forberede. Venter du gjester så kan du faktisk gjøre mesteparten av…

    Les mer



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating