Rabarbrasyltetøy

Rabarbrasyltetøy

Godt på brødskiven, på vafler og på pannekaker.

rabarbrasyltetøy vegansk oppskrift

Rabarbrasyltetøy

Sursøtt syltetøy som smaker sommer. 
Prep Time 10 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 10 minutes
Course syltetøy
Cuisine norsk
Servings 1 glass

Ingredients
  

  • 1 kg rabarbra
  • 300 g sukker
  • 1 dl vann

Instructions
 

  • Skjær bladene og roten av rabarbraene. Skjær resten av stengene i biter med lengde på 1-2 centimeter. Ha disse over i en gryte, tilsett sukker og vann. Kok opp.
  • La det koke 45-60 minutter. Dersom du vil ha tykkere konsistens kan du la det koke litt lenger (uten lokk).
  • Hell over i rene glass og oppbevar kaldt.
    rabarbrasyltetøy vegansk oppskrift
Keyword rabarbra

Flere oppskrifter

  • Rabarbrasmuldrepai

    Rabarbrasmuldrepai

    Nydelig smuldrepai med rabarbra, nøtter og havregryn.

    Les mer

  • Bananbrød med rabarbra

    Bananbrød med rabarbra

    Godt modne bananer er kanskje verdens beste ingrediens til å bake med. Utenom sjokolade kanskje. Moser du dem sammen byr de både på sødme og saftighet til baksten, og på den måten kan de erstatte både sukker og egg. I dette bananbrødet har jeg i…

    Les mer

  • Rabarbrasyltetøy

    Rabarbrasyltetøy

    Godt på brødskiven, på vafler og på pannekaker. Flere oppskrifter

    Les mer



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating