Ukemeny: uke 34, 2024

370 innlegg er nå på plass på denne nye bloggen min. Eller, 371 med denne ukemenyen.
Cirka 2300 gjenstår. Hu hei, dette blir et evighetsprosjekt.
Jeg går altså gjennom hvert eneste blogginnlegg fra Vegetarbloggen, og flytter dem over hit.
Det som tar mest tid, er at alle oppskriftene blir lagt inn i en egen oppskriftsmodul. I første omgang blir de mer brukervennlige og oversiktlige. Når oppskriftene er på plass i disse modulene blir det dessuten mye enklere for meg å lage ukemenyer og andre menyforslag, og jeg håper de også blir kjekkere for deg som leser å bruke.
På sikt håper jeg i tillegg å oppgradere til en litt bedre versjon, og da blir det mange flere muligheter for deg som bruker. Men først må alle oppskriftene legges inn.
Jeg går også gjennom kategorisering og tagging av alle oppskriftene, slik at jeg skal kunne lage med brukervennlige menyer, og at det blir enklere å kunne anbefale relaterte oppskrifter.
Sist, men ikke minst, må bilder plasseres på nytt, og det er jammen også et lite puslespill.
Mye arbeid, ja, men herlighet så gøy å bli kjent med sin egen blogg og sine egne oppskrifter på ny! Her har jeg satt sammen ukemeny med et par nye oppskrifter – og en liten haug jeg hadde glemt ut at jeg hadde.
Håper du finner noe som frister!









Flere oppskriftsforslag
-
Oppskriftene fra Oslo Vegetarfestival
I helgen fikk jeg holde matkurs på Oslo Vegetarfestival, og det var skikkelig stas. Det er noe helt eget med å møte folk som er nysgjerrige på plantebasert mat og som har lyst til å lære mer. Den entusiasmen smitter! At festivalen i 15 år…
-
Ti veganske salater til sommer, piknik og grill
Mine beste veganske salater – friske, enkle og uten kjøtt og melk. Perfekte til grill, piknik og sommermiddager, og ideelle for en sunn og smaksrik matopplevelse.
-
Lag ditt eget veganske pålegg
På utkikk etter gode oppskrifter på vegansk pålegg? Her har jeg samlet 11 varianter – fra cashewbasert smørepålegg og hjemmelaget pesto, til søte og salte favoritter som passer til både frokost og kvelds.