Rødbetesalsa
Turn the beet around!
Rødbeter er så søte og saftige at de passer perfekt i en smakfull salsa med både chili, hvitløk og koriander. Som en bonus får du masse rød juice smittende over på skjærefjøl og hender, så du kan lure folk til å tro at du holder på å tilberede noe særdeles uvegansk istedenfor.
Rødbetesalsa er knallgodt til grillmat, men du kan også prøve det til fredagstacoen.
Rødbetesalsa
Ingredients
- 2 kokte rødbeter sous vide – eller 2 rå rødbeter som du skreller og koker
- 2 plommetomater
- 1 grønn chili
- 0,5 kinesisk hvitløk eller 1 hvitløksfedd
- 1 appelsin
- 4 stilker koriander
- salt
Instructions
- Skjær rødbeter og tomater i små terninger. Finhakk chili og hvitløk. Skjær skallet av appelsinen og skjær den i mindre biter. Grovhakk koriander.
- Rør sammen alt det du har hakket i en bolle.
Flere oppskrifter
-
Tomatdipp til tapas
Modne tomater + gammelt brød = en skikkelig god match!
-
Tre typer hummus
med samme grunnoppskrift.
-
Gressløkpesto
Denne pestoen ble til da jeg hadde shoppesopp på mat første gang. Jeg var redd for å gå tom for hvitløk, samtidig som jeg hadde store mengder gressløk i hagen. Jeg prøvde å google meg fram til pestooppskrifter med gressløk istedenfor hvitløk, men fant det…