Rødbetesalsa

Rødbetesalsa

Turn the beet around!

Rødbeter er så søte og saftige at de passer perfekt i en smakfull salsa med både chili, hvitløk og koriander. Som en bonus får du masse rød juice smittende over på skjærefjøl og hender, så du kan lure folk til å tro at du holder på å tilberede noe særdeles uvegansk istedenfor.

Rødbetesalsa er knallgodt til grillmat, men du kan også prøve det til fredagstacoen.

rødbetesalsa hjemmelaget

Rødbetesalsa

Rødbetesalsa er knallgodt til grillmat, men du kan også prøve det til fredagstacoen.
Prep Time 10 minutes
Course tilbehør
Servings 1 skål

Ingredients
  

  • 2 kokte rødbeter sous vide – eller 2 rå rødbeter som du skreller og koker
  • 2 plommetomater
  • 1 grønn chili
  • 0,5 kinesisk hvitløk eller 1 hvitløksfedd
  • 1 appelsin
  • 4 stilker koriander
  • salt

Instructions
 

  • Skjær rødbeter og tomater i små terninger. Finhakk chili og hvitløk. Skjær skallet av appelsinen og skjær den i mindre biter. Grovhakk koriander.
  • Rør sammen alt det du har hakket i en bolle.
Keyword grilltilbehør, rødbeter

Flere oppskrifter

  • Tomatdipp til tapas

    Tomatdipp til tapas

    Modne tomater + gammelt brød = en skikkelig god match!

  • Tre typer hummus

    Tre typer hummus

    med samme grunnoppskrift.

  • Gressløkpesto

    Gressløkpesto

    Denne pestoen ble til da jeg hadde shoppesopp på mat første gang. Jeg var redd for å gå tom for hvitløk, samtidig som jeg hadde store mengder gressløk i hagen. Jeg prøvde å google meg fram til pestooppskrifter med gressløk istedenfor hvitløk, men fant det…



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating