Ananassalsa

Ananassalsa

Kjempegod til retter med mye chili.

Etter at jeg har begynt å lage egen salsa, har det blitt helt slutt på å kjøpe det i butikk. Det er overraskende enkelt og kjapt og lage, og det smaker så utrolig mye bedre!

Til denne salsaen steker vi ananas, for å få fram litt annerledes smak. Den blir litt søtere, og blir en perfekt match til sterk mat.

Ananassalsa

Prøv denne til taco eller andre retter med mye chili.
Course dessertsaus, Dipp
Cuisine meksikansk
Servings 1 skål

Ingredients
  

  • 1/4 ananas
  • olje til steking
  • 1 liten løk
  • 1 tomat
  • 4 stilker koriander
  • 0,5 lime

Instructions
 

  • Rens ananasen, og skjær den i skiver på ca 1 centimeter. Varm oljen i en stekepanne, og stek ananasskivene i to minutter på hver side på høy varme. Etterpå legger du skivene på et rent kjøkkenhåndkle, så de får renne av seg litt av fettet.
  • Rens løk og tomat, og skjær i små biter. Finhakk koriander. Skjær ananas i terninger med lengder på ca en halv centimeter. Bland alt sammen, skvis juice fra limen over.
  • Vil du ha en litt med sausete konsistens, kan du kjøre gjennom med stavmikser et lite minutt før servering.
  • Tips: Server gjerne sammen med burrito, taco eller quesadilla.
Keyword ananas, tacotilbehør

Flere oppskrifter

  • Ripssalsa

    Ripssalsa

    Ripsbær til taco – tenk det! Under mitt «ikke kjøpe mat»-prosjekt i fjor sommer, plukket jeg en del ripsbær.

  • Rødbetesalsa

    Rødbetesalsa

    Turn the beet around!

  • Mangosalsa

    Mangosalsa

    Dette er en frisk og fornøyelig salsa som gir strålende kontrast til kraftig grillmat, og du får en perfekt kombinasjon. Slik som Han Solo og Chewbacca.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating