Ananassalsa
Prøv denne til taco eller andre retter med mye chili.
Course dessertsaus, Dipp
Cuisine meksikansk
- 1/4 ananas
- olje til steking
- 1 liten løk
- 1 tomat
- 4 stilker koriander
- 0,5 lime
Rens ananasen, og skjær den i skiver på ca 1 centimeter. Varm oljen i en stekepanne, og stek ananasskivene i to minutter på hver side på høy varme. Etterpå legger du skivene på et rent kjøkkenhåndkle, så de får renne av seg litt av fettet.
Rens løk og tomat, og skjær i små biter. Finhakk koriander. Skjær ananas i terninger med lengder på ca en halv centimeter. Bland alt sammen, skvis juice fra limen over.
Vil du ha en litt med sausete konsistens, kan du kjøre gjennom med stavmikser et lite minutt før servering.
Tips: Server gjerne sammen med burrito, taco eller quesadilla.
Keyword ananas, tacotilbehør