Go Back

Ananassalsa

Prøv denne til taco eller andre retter med mye chili.
Course dessertsaus, Dipp
Cuisine meksikansk
Servings 1 skål

Ingredients
  

  • 1/4 ananas
  • olje til steking
  • 1 liten løk
  • 1 tomat
  • 4 stilker koriander
  • 0,5 lime

Instructions
 

  • Rens ananasen, og skjær den i skiver på ca 1 centimeter. Varm oljen i en stekepanne, og stek ananasskivene i to minutter på hver side på høy varme. Etterpå legger du skivene på et rent kjøkkenhåndkle, så de får renne av seg litt av fettet.
  • Rens løk og tomat, og skjær i små biter. Finhakk koriander. Skjær ananas i terninger med lengder på ca en halv centimeter. Bland alt sammen, skvis juice fra limen over.
  • Vil du ha en litt med sausete konsistens, kan du kjøre gjennom med stavmikser et lite minutt før servering.
  • Tips: Server gjerne sammen med burrito, taco eller quesadilla.
Keyword ananas, tacotilbehør