Vegansk ukemeny: uke 19, 2025

Årets første mai-meny! Her finner du syv middagsforslag, en dessert samt et kjempegodt bananbrød du kan bake.
1

Mandag: indisk søtpotetsuppe
En av mine favorittbruksområder for søtpotet er suppe – ikke bare smaker den godt, den gir også suppen en skikkelig fyldig og silkemyk konsistens. Perfekt med indiske smaker. Som i denne oppskriften.
Klikk her for oppskrift
2

Tirsdag: restefestpasta
Lettvint vegansk pastagrateng der du får brukt opp grønnsaker og erter fra fryseren.
Klikk her for oppskrift
3

Onsdag: byggotto med sopp og sprøstekt grønnkål
En slags risotto – men med bygg istedenfor ris.
Klikk her for oppskrift
4

Torsdag: gresskargryte med peanøtter, kokosmelk og grønn curry
Klikk her for oppskrift
5

Fredag: potettaco
Billig og knallgod fredagsmiddag med krydra potetbiter, mild cashewdressing, salat og tortillas.
Klikk her for oppskrift
6

Lørdag: rødbeteburger
Saftige og smaksrike vegetarburgere som passer med alt det du liker best av burgertilbehør.
Klikk her for oppskrift
7

Søndag: italiensk kikertgryte
Nydelig og varmende gryterett som omtrent kan varieres i det uendelige.
Klikk her for oppskrift
8

Ukens dessert: smuldra riddere
Dette er en slags blanding av arme riddere og smuldrepai, og en perfekt måte å bruke opp halvgammelt brød på!
Klikk her for oppskrift
9

Ukens bakst: bananbrød med hasselnøtter
Saftig, søt og åååå så god kake og brød-hybrid.
Klikk her for oppskrift
Flere menyforslag
-
Tapaskveld
Alle mine beste oppskrifter på vegansk tapas på ett sted.
-
Vegansk taco
Masse gode tacovarianter, med alt du kan ønske deg av tilbehør, helt vegansk!
-
Grønt på grillen
Alle mine beste oppskrifter på vegansk grillmat samlet på ett sted.