Vegansk ukemeny: uke 19, 2025

Vegansk ukemeny: uke 19, 2025

Årets første mai-meny! Her finner du syv middagsforslag, en dessert samt et kjempegodt bananbrød du kan bake.

1
vegansk søtpotetsuppe oppskrift vegetarbloggen
Mandag: indisk søtpotetsuppe
En av mine favorittbruksområder for søtpotet er suppe – ikke bare smaker den godt, den gir også suppen en skikkelig fyldig og silkemyk konsistens. Perfekt med indiske smaker. Som i denne oppskriften.
Klikk her for oppskrift
2
restefestpasta - vegansk pastagrateng
Tirsdag: restefestpasta
Lettvint vegansk pastagrateng der du får brukt opp grønnsaker og erter fra fryseren.
Klikk her for oppskrift
3
byggotto
Onsdag: byggotto med sopp og sprøstekt grønnkål
En slags risotto – men med bygg istedenfor ris.
Klikk her for oppskrift
4
vegansk gresskargryte
Torsdag: gresskargryte med peanøtter, kokosmelk og grønn curry
Klikk her for oppskrift
5
potettaco
Fredag: potettaco
Billig og knallgod fredagsmiddag med krydra potetbiter, mild cashewdressing, salat og tortillas. 
Klikk her for oppskrift
6
vegansk rødbeteburger
Lørdag: rødbeteburger
Saftige og smaksrike vegetarburgere som passer med alt det du liker best av burgertilbehør.
Klikk her for oppskrift
7
Italiensk kikertgryte
Søndag: italiensk kikertgryte
Nydelig og varmende gryterett som omtrent kan varieres i det uendelige.
Klikk her for oppskrift
8
Ukens dessert: smuldra riddere
Dette er en slags blanding av arme riddere og smuldrepai, og en perfekt måte å bruke opp halvgammelt brød på!
Klikk her for oppskrift
9
Ukens bakst: bananbrød med hasselnøtter
Saftig, søt og åååå så god kake og brød-hybrid.
Klikk her for oppskrift

Flere menyforslag



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *