Pico de gallo
Nydelig tomatsalat som passer utmerket til meksikanske retter.
Server pico de gallo med alt som kommer fra Mexico! I taco, ved siden av burritos og enchiladas, eller sammen med litt grønn salat ved siden av en quesadilla eller chimichanga.
Du kan også improvisere med å tilsette flere grønnsaker, både avokado (eller er det en frukt?), agurk, squash og vårløk er kjempegodt i pico de gallo.
Pico de gallo
Ingredients
- 3 godt modne plommetomater
- 1 sjalottløk
- 1 hvitløksfedd
- 4 stilker koriander
- 1 jalapeño
- 0,5 lime
- litt salt
Instructions
- Skjær tomatene i små terninger. Finhakk sjalottløk, hvitløk, koriander og jalapeñoen.
- Bland disse sammen i en bolle. Press i saften fra limen og smak til med salt.
- Server!
Notes
Flere oppskrifter
-
Vegansk taco
Masse gode tacovarianter, med alt du kan ønske deg av tilbehør, helt vegansk!
-
Burritobowl
Nydelig meksikansk-inspirert middag med krydret ris, bønnestuing, cashewkrem og guacamole.
-
Meksikansk ris
I sommer var jeg på Månefestivalen og testa ut maten, og la ut meningene mine på Instagram. Jeg fikk veldig mange spørsmål om noe så detaljert som risen til Los Tacos, som alle syntes så fristende ut (og ja, den smaker godt!).