Påskemenyen 2025

En tradisjon jeg har i påsken er – at selv om det er åpne butikker hele uka gjennom – så planlegger jeg mat fra mandag til mandag, og handler det jeg trenger i en én-gang.
Selv om jeg er hjemme hos meg selv i Stavanger, med kafeer, restauranter og søndagsåpne butikker, så er det noe litt “hyttete” med å gjøre det slik som dette.
At jeg må planlegge, rasjonere litt, og spise grønnsakene med kortest varighet først, er en del av sjarmen, rett og slett.
I denne ukeemenyen har jeg samlet mange av oppskriftene jeg liker best å lage i påsken. Syv middager som vanlig, men mye mer kaker, snop og ikke minst kakao.
Jeg håper du finner masse som frister, og får en fin uke (med masse god mat)!







Søtt og godt





Påske i termos og kopp




Flere oppskrifter
-
Matpakkeomelett uten egg
Jeg laget disse på Instagram-story for en stund siden, og de ble en skikkelig hit. Veldig mange så storyen sammenlignet med vanlig, og jeg fikk en hel haug med meldinger om hvor lure de var, og med ulike spørsmål fra folk som hadde lyst å…
-
Miniquicher
PERFEKT som tapas, i matpakken, på brunsjbordet eller som snacks i begynnelsen av et måltid.