Potetkrydder
Herlig rub som gir deg supergode ovnsbakte poteter – hver eneste gang!
Potetkrydder er kanskje litt småharry. Jo, det høres vel sånn ut. Men harry er ofte godt, og denne blandingen her er jeg rett og slett helt forelsket i. Jeg pleier å lage opp et stort glass (har du lokk på og lar det stå relativt mørkt så holder smaken seg kjempelenge), så tar jeg ut et par spiseskjeer av blandingen når jeg skal ha poteter. Easy peasy!
Potetkrydder
Ingredients
- 1 del salt
- 1 del pepper
- 1 del paprikapulver
- 1 del løkpulver
- 1 del hvitløkpulver
- 1 del tørka gressløk
- 1 del tørka rosmarin
- 1 del tørka timian
- 1 del tørka basilikum
Til bruk:
- Poteter
- Olje
Instructions
- Rør sammen alle ingrediensene. Oppbevar i lukket glass.
Til bruk:
- Forvarm stekeovnen til 225 grader. Finn fram en ildfast form. Vask poteter og skjær dme i båter.
- Ha potetbåtene i formen. Hell på litt olje og potetkrydder, vend alt godt sammen slik at alle potetene dekkes av både olje og krydder.
- Stek i 20-25 minutter, til potetbåtene begynner å bli gylne.
- Server varmt.
Flere oppskrifter
-
Hjemmelaget rød currypaste
Er du klar for å løfte currygrytene dine til nye høyder, eller har du lyst på curry og er tom for paste? Da er hjemmelaget currypaste alternativet for deg!
-
Gresskarkrydder
Herlig krydderblanding som nesten smaker jul – og gir en perfekt smak til kaker, cupcakes, varme drikker og desserter med gresskar i.