Hjemmelaget tacokrydder

Hjemmelaget tacokrydder

Hjemmelaget er så mye bedre – og så kontrollerer du alle ingrediensene selv. 

Det er ingen gode grunner til å kjøpe “tacopulver” på pose. Det er bare å lære å lage det selv med en gang. I lukket glass holder blandingen seg nesten uendelig lenge, og du kan ta den fram hver gang du skal ha taco (både til farse, bønner eller kikerter), eller trenger krydder til andre meksikanske retter.

Hjemmelaget tacokrydder

Billigere og bedre enn det du får kjøpt i butikk.
Prep Time 5 minutes
Course krydderblanding
Cuisine meksikansk
Servings 1 glass

Ingredients
  

  • 3 ss chilipulver
  • 2,5 ts chiliflak
  • 2,5 ts oregano
  • 2 ss spisskummin
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1,5-2 ss salt
  • 2 ts sort pepper kan ev. erstattes med 1 teskje cayennepepper

Instructions
 

  • Rør sammen. Oppbevar i lukket glass i romtemperatur.
Keyword taco, tacokrydder

Flere oppskrifter



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating