Spansk kakao

Spansk kakao

Tykk varm sjokolade slik de serverer den i Spania.

Vegansk spansk kakao

Tykk og smaksrik kakao – helt uten meieriprodukter.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 15 minutes
Course drikke
Cuisine spansk
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 4 dl mandelmelk
  • 1 ts maisstivelse
  • 100 g melkefri sjokolade
  • 1 dl vann

Instructions
 

  • Visp sammen en desiliter av mandelmelken og maisstivelsen i en liten bolle.
  • Brekk sjokoladen i mindre biter og ha en i en gryte sammen med vannet. Skru varmen på medium og la det stå til sjokoladen er smeltet. Hell i resten av mandelmelken og la det koke opp. Visp for å sikre deg at sjokoladen er helt smeltet.
  • Hell i mandelmelken med maisstivelse i en tynn stråle mens du visper godt. Kakaoen vil tykne litt og er nå klar til servering.

Notes

Tips: Vil du ha en søtere kakao er det godt med noen dråper lønnesirup i. Kakao kan også serveres med veganske marshmallows eller pisket havrekrem.
Keyword kakao

Flere oppskrifter

  • Dalgonakaffe

    Dalgonakaffe

    “Insta famous” iskaffe bestående av kaffeskum, isbiter og havremelk.

    Les mer

  • Kaffe mocca

    Kaffe mocca

    Nydelig kaffedrikk laget fra bunnen.

    Les mer

  • Ice Ice Coffee

    Ice Ice Coffee

    Her finner du mine beste tips til å bli superbarista på sommeren, pluss oppskrifter på veganske varianter av favoritter som bl.a. islatte, ismocca og frappe.

    Les mer



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating