Spansk kakao

Tykk varm sjokolade slik de serverer den i Spania.

Vegansk spansk kakao
Tykk og smaksrik kakao – helt uten meieriprodukter.
Ingredients
- 4 dl mandelmelk
- 1 ts maisstivelse
- 100 g melkefri sjokolade
- 1 dl vann
Instructions
- Visp sammen en desiliter av mandelmelken og maisstivelsen i en liten bolle.
- Brekk sjokoladen i mindre biter og ha en i en gryte sammen med vannet. Skru varmen på medium og la det stå til sjokoladen er smeltet. Hell i resten av mandelmelken og la det koke opp. Visp for å sikre deg at sjokoladen er helt smeltet.
- Hell i mandelmelken med maisstivelse i en tynn stråle mens du visper godt. Kakaoen vil tykne litt og er nå klar til servering.
Notes
Tips: Vil du ha en søtere kakao er det godt med noen dråper lønnesirup i. Kakao kan også serveres med veganske marshmallows eller pisket havrekrem.
Flere oppskrifter
-
Dalgonakaffe
“Insta famous” iskaffe bestående av kaffeskum, isbiter og havremelk.
-
Kaffe mocca
Nydelig kaffedrikk laget fra bunnen.
-
Ice Ice Coffee
Her finner du mine beste tips til å bli superbarista på sommeren, pluss oppskrifter på veganske varianter av favoritter som bl.a. islatte, ismocca og frappe.