Go Back

Vegansk spansk kakao

Tykk og smaksrik kakao - helt uten meieriprodukter.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 15 minutes
Course drikke
Cuisine spansk
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 4 dl mandelmelk
  • 1 ts maisstivelse
  • 100 g melkefri sjokolade
  • 1 dl vann

Instructions
 

  • Visp sammen en desiliter av mandelmelken og maisstivelsen i en liten bolle.
  • Brekk sjokoladen i mindre biter og ha en i en gryte sammen med vannet. Skru varmen på medium og la det stå til sjokoladen er smeltet. Hell i resten av mandelmelken og la det koke opp. Visp for å sikre deg at sjokoladen er helt smeltet.
  • Hell i mandelmelken med maisstivelse i en tynn stråle mens du visper godt. Kakaoen vil tykne litt og er nå klar til servering.

Notes

Tips: Vil du ha en søtere kakao er det godt med noen dråper lønnesirup i. Kakao kan også serveres med veganske marshmallows eller pisket havrekrem.
Keyword kakao