Gresskarsmør


Gresskarsmør
Smøremykt, nøttefritt pålegg av gresskarkjerner – perfekt på brødskiven, knekkebrød og i sauser.
Ingredients
- gresskarkjerner
- eventuelt litt salt
Instructions
- Ha gresskarkjernene i en foodprocessor med kniver. Sett den på.
- Først knuses kjernene, deretter begynner de å klebre. Etterhvert må du nok stoppe opp og dytte bitene ned fra kantene på maskinen. Kjør videre til konsistensen er helt kremet og smøremyk.
- Smak eventuelt til med salt.
- Oppbevares i lukket glass i kjøleskap.
Video
Flere oppskrifter
-
Italiensk bønnepålegg
Vegetarpostei laget av bønner er noe av det enkleste pålegget du kan lage – og med tusen variasjonsmuligheter (minst)!
-
Hjemmelaget mandelsmør av rista mandler
Dette. Er. Så. Godt.
-
Nydelig soppuré
Dette er et litt fancy pålegg, rett og slett. Skikkelig enkelt å lage altså – men det er fancy fordi det virkelig tåler å serveres med godt brød som en forrett til et skikkelig bra måltid.
2 thoughts on “Gresskarsmør”
Leave a Reply
Kan dette gjøres med stavmikser?
Jeg tror det vil ta for lang tid for deg 🙁 Men om du har en sånn liten bolle med kniv i til så går det.