Vegansk vaniljeis

Vegansk vaniljeis

Hjemmelaget is er noe av det beste som finnes! Denne er basert på cashewnøtter, kokosolje og agavesirup.

Vegansk vaniljeis

Hjemmelaget cashewbasert iskrem med få ingredienser. 
Prep Time 20 minutes
Total Time 20 minutes
Course Dessert
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 2 dl cashewnøtter usalta, urista
  • 4 dl vann
  • 0,5 dl agavesirup
  • 2 ss kokosolje
  • 1 vaniljestang
  • bitte litt salt

Instructions
 

  • Kjør cashewnøttene til de er helt finkorna i en kjøkkenmaskin eller blender.
  • Tilsett vann, agavesirup, kokosolje, innholdet fra vaniljestangen og salt. Kjør det videre til du har en jevn blanding.
  • Ha over i en ismaskin og kjør til ønsket konsistens.
  • Har du ikke ismaskin? Ha blandingen over i en beholder og sett den i fryseren. Ta den ut en gang i timen og rør godt rundt. Gjenta dette til isen er helt fryst.

Notes

Tips: Hvis du vil ha en is som henger enda bedre sammen (men ikke ser like pen ut) har du en spiseskje rosiner med i kjøkkenmaskinen.
Keyword iskrem, vaniljeis, vegansk is

Flere oppskrifter

  • Nice cream med sjokolade og peanøtter

    Nice cream med sjokolade og peanøtter

    Huskeregel nummer én: alltid ha oppkutta bananer på lur i fryseren! Da har du nemlig hovedingrediensen til nice cream (og smoothies) superlett tilgjengelig, og kan lage deg en supergod sunn dessert (eller frokost?) på null komma niks. I alle fall på cirka 10 minutter.

    Les mer

  • Sjokoladeispinner

    Sjokoladeispinner

    Disse ispinnene er seriøst sykt gode. Jeg sliter litt med å finne ut perfekt timing for å publisere dem, fordi du har lyst å ha dem klare på godværsdager, men kanskje stå inne og lage dem på en dag der solen ikke skinner så fint.…

    Les mer

  • Verdens enkleste sjokoladeis

    Verdens enkleste sjokoladeis

    Superlettvint og sunnere enn vanlig – og du trenger ikke ismaskin!

    Les mer



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating