Go Back

Vegansk vaniljeis

Hjemmelaget cashewbasert iskrem med få ingredienser. 
Prep Time 20 minutes
Total Time 20 minutes
Course Dessert
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 2 dl cashewnøtter usalta, urista
  • 4 dl vann
  • 0,5 dl agavesirup
  • 2 ss kokosolje
  • 1 vaniljestang
  • bitte litt salt

Instructions
 

  • Kjør cashewnøttene til de er helt finkorna i en kjøkkenmaskin eller blender.
  • Tilsett vann, agavesirup, kokosolje, innholdet fra vaniljestangen og salt. Kjør det videre til du har en jevn blanding.
  • Ha over i en ismaskin og kjør til ønsket konsistens.
  • Har du ikke ismaskin? Ha blandingen over i en beholder og sett den i fryseren. Ta den ut en gang i timen og rør godt rundt. Gjenta dette til isen er helt fryst.

Notes

Tips: Hvis du vil ha en is som henger enda bedre sammen (men ikke ser like pen ut) har du en spiseskje rosiner med i kjøkkenmaskinen.
Keyword iskrem, vaniljeis, vegansk is