Frappe

Frappe

Dekadent vegansk iskaffe.

Skal det være, så skal det være!

Vegansk frappe

Dette er en fest av en iskaffe, som smaker fantastisk, og er kjempegod på varme dager.
Prep Time 10 minutes
Total Time 10 minutes
Course drikke
Servings 1 porsjon

Ingredients
  

  • 1 ts sukker
  • 1 dobbel espresso
  • 1 ss kanelsirup kan sløyfes
  • 1 dl isbiter
  • vegansk fløte variant til desserter passer bedre enn variant til middagsretter, men begge fungerer

Instructions
 

  • Rør ut sukkeret i espressoen. Ha den i en cocktailshaker sammen med isbiter og kanelsirup. Rist godt, det er viktig at isbitene knuses underveis.
  • Ta av lokket på shakeren, og hell alt over i et glass. Fyll opp med fløte. Server med en gang.

Notes

Tips: Bytt gjerne ut fløten med kokosmelk.
Keyword frappe, iskaffe

Flere oppskrifter

  • Ice Ice Coffee

    Ice Ice Coffee

    Her finner du mine beste tips til å bli superbarista på sommeren, pluss oppskrifter på veganske varianter av favoritter som bl.a. islatte, ismocca og frappe.

  • Iskaffe

    Iskaffe

    I fjor sommer hadde jeg et prosjekt der jeg ikke kjøpte noe mat. Var det noe jeg har lærte disse ukene, er det at kaffe er en råvare som fortjener å vernes skikkelig om. Det føltes nesten som om hele Norge fikk med seg akkurat dette…

  • Kaffeisbiter

    Kaffeisbiter

    Kjempelure for å redusere matsvinn, og for å ha iskaffen lett tilgjengelig.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating