Sykt billig
I januar 2021 ga jeg ut “Sykt billig” sammen med økonom Kjersti Grønseth. Her handler det om billig mat, og boken inneholder 90 billige kjøttfrie middagsoppskrifter. Boka har blitt tatt skikkelig godt i mot, med blant annet kjempefin kritikk på NRK, plassering på bestselgerlistene og ikke minst utrolig mye skryt fra lesere.
Plantebasert kosthold
I september 2019 kom “Plantebasert kosthold” ut på Frisk forlag. Jeg er medforfatter av boka, sammen med overlege Tanja Kalchenko og Nina C. Johansen som har mastergrad i samfunnsernæring. Gjennom sitt mangeårige engasjement i HePla (helsepersonell for plantebasert kosthold) har de to i tillegg til sin fagutdannelse, tilegnet seg god kompetanse og kunnskap om plantebaserte kosthold, både teoretisk og praktisk. Jeg har laget 33 nye oppskrifter til boken.
Vegan Krass Lecker
Juli 2019 ble kom min første bok “Sykt godt” ut på Mentor Verlag i Tyskland, under tittelen “Vegan Krass Lecker”.
Les mer og bestill boken på forlagets nettside.
Sykt enkelt
1. oktober 2018 kom “Sykt enkelt” ut på Frisk forlag. Boken består av over 100 oppskrifter som du lager på maks 30 minutter og med maks 10 ingredienser (som du får kjøpt på dagligvarebutikken). Boken starter med frokost, deretter finner du kapitler med bowls, supper, pasta, gryteretter, panneretter, desserter og tilbehør.
Sykt godt
Høsten 2016 ga jeg ut kokeboken “Sykt godt” på Frisk forlag. Boken er et stort oppslagsverk for vegansk mat, der vi begynner på nybegynnernivå og jobber oss oppover. 117 oppskrifter totalt, samt en hel haug med tips og triks.