Veganske risboller
Nydelig julesnop som spesielt slår an hos de litt yngre gjestene.
Cook Time 30 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
Course julekaker, konfekt, snop
- 2,5 dl kokosmelk (ikke lett-variant)
- 1 ss sterk kaffe
- 150 g delfiafett
- 100 g melis
- 400 g melkefri bakesjokolade
- 1 pose puffet ris
Fyll et brett med store konfektformer eller cupcakeformer.
Ha kokosmelk, kaffe, delfiafett og melis i en stor gryte på lav temperatur. Varm forsiktig opp og rør sammen når delfiafettet har smeltet.
Grovhakk sjokoladen og ha i, skru av varmen og la sjokoladen smelte. Rør alt godt sammen, og vend inn puffet ris. Vend alt godt sammen, fordel deretter blandingen i formene.
Avkjøl i kjøleskapet slik at de stivner, ha dem deretter i kakeboks. Oppbevares i kjøleskap.
Keyword jul, julekaker, risboller