Go Back

Veganske risboller

Nydelig julesnop som spesielt slår an hos de litt yngre gjestene.
Cook Time 30 minutes
Total Time 30 minutes
Course julekaker, konfekt, snop

Ingredients
  

  • 2,5 dl kokosmelk (ikke lett-variant)
  • 1 ss sterk kaffe
  • 150 g delfiafett
  • 100 g melis
  • 400 g melkefri bakesjokolade
  • 1 pose puffet ris

Instructions
 

  • Fyll et brett med store konfektformer eller cupcakeformer. 
  • Ha kokosmelk, kaffe, delfiafett og melis i en stor gryte på lav temperatur. Varm forsiktig opp og rør sammen når delfiafettet har smeltet.
  • Grovhakk sjokoladen og ha i, skru av varmen og la sjokoladen smelte. Rør alt godt sammen, og vend inn puffet ris. Vend alt godt sammen, fordel deretter blandingen i formene.
  • Avkjøl i kjøleskapet slik at de stivner, ha dem deretter i kakeboks. Oppbevares i kjøleskap.
Keyword jul, julekaker, risboller