Forvarm stekeovnen til 175 grader. Kle et muffinsbrett med 12 former.
Visp sammen melk og eddik i en liten bolle. La det stå i noen minutter. Rør deretter inn gresskarpuré, olje, sukker, bunt sukker, bakepulver, natron, krydderblanding og salt. Visp til du har en helt jevn blanding, ha deretter i mel, og visp det hele raskt og kraftig sammen.
Fordel i formene, sett i ovnen og stek i 18-20 minutter.
Avkjøl kakene helt før du begynner med pyntingen.
Kremostglasur
Kjør margarin, kremost, sitronsaft og vanilje helt jevn i en foodprocessor. Spe deretter med litt og litt melis, til du får en jevn glasur med smørbar konsistens.
Fordel glasuren utover kakene. Sliter du med for flytende glasur, kan du ha i 1 ss smeltet kokosolje, og sette den i kjøleskapet før bruk.
Et lite dryss gresskarkrydder på toppen setter prikken over i-en.