Go Back

Vegansk sjokoladefudge

Nydelig konfekt - helt uten smør og fløte - som smelter på tungen.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Avkjøling 1 hour
Total Time 1 hour 15 minutes
Course julesnop, snop
Servings 20 biter

Ingredients
  

  • 1,5 dl kokosmelk
  • 2 ss kokosolje
  • 200 g melkefri sjokolade grovhakket, ev. sjokoladeknapper
  • litt havsalt

Instructions
 

  • Kle en liten brødform eller en liten kvadratisk form med bakepapir.
  • Kok opp kokosmelk og kokosolje mens du rører jevnlig. La det koke noen minutter.
  • Ta platen av varmen og ha i grovhakket sjokolade eller sjokoladeknapper. Rør til sjokoladen er helt smeltet.
  • Smak til med litt havsalt.
  • Hell blandingen over i formen og sett til avkjøling (kjøleskap eller fryseboks, men jeg anbefaler kjøleskap).
  • Etter noen timer er fudgen stivnet.
  • Ta ut formen og skjær fudgen i kvadratiske biter.
  • Sjokoladefudge kan serveres med en gang, eller oppbevares kaldt i lukket kakeboks.
Keyword fudge, sjokolade