Vegansk sjokoladefudge
Nydelig konfekt - helt uten smør og fløte - som smelter på tungen.
Prep Time 5 minutes mins
Cook Time 10 minutes mins
Avkjøling 1 hour hr
Total Time 1 hour hr 15 minutes mins
- 1,5 dl kokosmelk
- 2 ss kokosolje
- 200 g melkefri sjokolade grovhakket, ev. sjokoladeknapper
- litt havsalt
Kle en liten brødform eller en liten kvadratisk form med bakepapir.
Kok opp kokosmelk og kokosolje mens du rører jevnlig. La det koke noen minutter.
Ta platen av varmen og ha i grovhakket sjokolade eller sjokoladeknapper. Rør til sjokoladen er helt smeltet.
Smak til med litt havsalt.
Hell blandingen over i formen og sett til avkjøling (kjøleskap eller fryseboks, men jeg anbefaler kjøleskap).
Etter noen timer er fudgen stivnet.
Ta ut formen og skjær fudgen i kvadratiske biter.
Sjokoladefudge kan serveres med en gang, eller oppbevares kaldt i lukket kakeboks.