Lag en marinade av vann, currypaste, sennep, 0,5 ts salt, løkpulver, hvitløkspulver og gurkemeie. Skjær tofuen i terninger og ha den i marinaden. La det stå på kjøkkenbenken i minst et kvarter – lar du det stå lenger blir det enda bedre.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Varm opp oljen til medium varme i en stekepanne. Tørk marinaden av tofuterningene og ha dem i. Stek de på alle sider til de begynner å bli gylne og få litt stekeskorpe. Gjør klar spinaten i mellomtiden.
Skrell ingefær, sjalottløk og hvitløk. Ha det i en foodprocessor sammen med spinat, chili, spisskummen, garam masala, sukker, 0,5 ts salt og sitronsaft. Kjør en liten stund - alt skal ikke bli most, men det er greit at det ikke er noen hele spinatblader igjen. Vend blandingen inn i tofuen.
Hell på vann med grønnsaksbuljongterning og rør det hele godt sammen. La det koke i noen minutter, hell deretter i kokosmelken. La det koke i et par minutter til.
Servér rykende varmt sammen med ris, og om du virkelig vil slå på stortromma anbefaler jeg å lage indiske naan til.