Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Smaller
Normal
Larger
Vegansk luksuskakao
Når du vil gi en ekstra piff til den varme sjokoladen.
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
20
minutes
mins
Course
drikke
Servings
2
kopper
Ingredients
100
g
melkefri sjokolade (for eksempel Odense sine to mørkeste)
+ ekstra til å rive over kakaoen
1
dl
vann
5
dl
mandelmelk
eventuelt soyamelk
vispbar plantefløte
eventuelt kokoskrem
2
ss
kakaopulver
Instructions
Ha sjokolade og vann i en gryte. Sett på medium varme til sjokoladen smelter. Rør sjokoladen helt ut i vannet.
Hell på melken og varm det opp til det begynner å dampe av melken. Rør jevnlig. Smak om det er varmt nok, varm det eventuelt litt mer.
Visp fløte og kakaopulver til krem.
Hell kakao i kopper, topp med kakaokrem og riv litt sjokolade helt på toppen.
Server luksuskakaoen rykende varm.
Keyword
kakao, påske