Bruker du hermetiske kikerter, holder det å sile av laken, skylle dem i kaldt vann, og tørke av dem før bruk. Bruker du tørka, må de bløtlegges i minst åtte timer, og deretter kokes møre.
Skjær alle de harde stilkene og stilkefestene av knutekålen. Skjær resten i små terninger. Skjær reddikene i skiver, fjern bladene. Snitt hjertesalat og finhakk hvitløk.
Varm opp olje til medium/høy temperatur i en stor stekepanne.
Ha i knutekål og reddik, og stek til de begynner å få stekeskorpe.
Ha så i kikerter og hvitløk, og stek i noen minutter til.
Ha i risen, og "brekk" den inn om nødvendig. Bland alt god sammen, og la det steke videre.
Vend inn hjertesalat etter noen minutter til.
Når risen begynner å bli gyllen, heller du på sesamolje og soyasaus. Vend alt sammen og servér retten rykende varm.