Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Squashsuppe
Nydelig høstsuppe med rundt smak av karri og kokos.
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
35
minutes
mins
Course
hovedrett, suppe
Servings
4
porsjoner
Ingredients
0,5
gul løk
1
kinesisk hvitløk
eller 2 hvitløksfedd
1
gul paprika
1
squash
gjerne gul
2
poteter
2
ss
matolje
1
ss
gult karripulver
4
dl
vann med grønnsaksbuljongterning
4
dl
kokosmelk
1
lime
salt
pepper
4
stilker
koriander
til servering
Instructions
Grovhakk løk, finhakk hvitløk. Skjær paprika og squash i terninger. Skrell potetene og skjær dem i terninger.
Varm opp olje til medium/høy varme i en gryte. Ha i løk, hvitløk og karripulver og la det surre i et par minutter under omrøring.
Tilsett paprika, squash, poteter, vann med buljongterning og kokosmelk og la det koke opp.
La det småkoke til potetbitene er møre, kjør deretter suppen jevn med en stavmikser eller i en foodprocessor (pass på så du ikke brenner deg).
Press i limesaft og smak til med salt og pepper.
Server suppen rykende varm gjerne med litt frisk koriander på toppen.
Keyword
squash