Go Back

Spansk tomatdipp

Supergod og smaksrik vegansk dipp laget av modne tomater og gammelt brød.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes
Course Dipp, tapas
Cuisine spansk
Servings 1 skål

Ingredients
  

  • 2 brødskiver gjerne et par dager gamle
  • 400 g modne tomater
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 dl kaldpresset raps- eller olivenolje
  • 1 klype røkt paprikapulver
  • 0,5 ts salt

Instructions
 

  • Forvarm stekeovnen til 200 grader. Gni inn en ildfast form med litt olje.
  • Skjær tomatene i skiver. Ha dem i den ildfaste formen, bak i ovnen i ca. 15 minutter.
  • Rist brødskivene. Riv dem fra hverandre og ha i en foodprocessor eller blender.
  • Ha i tomatskivene og resten av ingrediensene, og kjør til en jevn saus.
Keyword tapas