Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Spansk tomatdipp
Supergod og smaksrik vegansk dipp laget av modne tomater og gammelt brød.
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Total Time
25
minutes
mins
Course
Dipp, tapas
Cuisine
spansk
Servings
1
skål
Ingredients
2
brødskiver
gjerne et par dager gamle
400
g
modne tomater
1
hvitløksfedd
1
ss
hvitvinseddik
0,5
dl
kaldpresset raps- eller olivenolje
1
klype
røkt paprikapulver
0,5
ts
salt
Instructions
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Gni inn en ildfast form med litt olje.
Skjær tomatene i skiver. Ha dem i den ildfaste formen, bak i ovnen i ca. 15 minutter.
Rist brødskivene. Riv dem fra hverandre og ha i en foodprocessor eller blender.
Ha i tomatskivene og resten av ingrediensene, og kjør til en jevn saus.
Keyword
tapas