Go Back

Smuldrepai med rabarbra

Nydelig smuldrepai med rabarbra, nøtter og havregryn.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course Dessert
Servings 1 smuldrepai

Ingredients
  

  • 50 g nøtter
  • 50 g hvetemel eller havremel
  • 50 g havregryn
  • 50 g sukker
  • 100 g vegansk margarin.

Fyll

  • 400 g rabarbra
  • 50 g sukker
  • 2 ss potetmel
  • 1 ts vanilje

Instructions
 

  • Forvarm stekeovnen til 200 grader (eller 180 grader varmluft). Finn fram en paiform, eventuelt en mellomstor ildfast form.
  • Skjær rabarbra i mindre biter, ha i en bolle og vend inn sukker, potetmel og vanilje.
  • Ha fyllet nederst i formen, topp med smuldredeigen.
  • Bak i 25-30 minutter, til smuldretoppingen har godt med gylne topper.
  • Server smuldrepaien lun, gjerne sammen med litt is og/eller pisket plantekrem.
Keyword rabarbra, smuldrepai