Smuldrepai med rabarbra
Nydelig smuldrepai med rabarbra, nøtter og havregryn.
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 30 minutes mins
Total Time 40 minutes mins
- 50 g nøtter
- 50 g hvetemel eller havremel
- 50 g havregryn
- 50 g sukker
- 100 g vegansk margarin.
Fyll
- 400 g rabarbra
- 50 g sukker
- 2 ss potetmel
- 1 ts vanilje
Forvarm stekeovnen til 200 grader (eller 180 grader varmluft). Finn fram en paiform, eventuelt en mellomstor ildfast form.
Skjær rabarbra i mindre biter, ha i en bolle og vend inn sukker, potetmel og vanilje.
Ha fyllet nederst i formen, topp med smuldredeigen.
Bak i 25-30 minutter, til smuldretoppingen har godt med gylne topper.
Server smuldrepaien lun, gjerne sammen med litt is og/eller pisket plantekrem.
Keyword rabarbra, smuldrepai