Salat med smak av Thailand
Lettvint salat med masse gode smaker! Porsjonsberegningen her har tatt utgangspunkt i at salaten serveres som tilbehør. Kjører du den som hovedrett kan du halvere antall porsjoner.
Course forrett, salat
Cuisine thailandsk
- grønn salat
- 1 liten bung koriander
- 1 gulrot
- 1 rød paprika
- 1 avokado
- 0,5 agurk
- 1 mango
Dressing
- 1 ss ss sesamolje
- 0,5 lime (kun saften)
- 1 ss eplesidereddik
- 0,5 ss soyasaus
- 1 ss lønnesirup
- 2 ts sriracha eller annen chilisaus
- salt
- pepper
Skjær salat og rødkål i strimler. Grokhakk koriander. Skjær gulrot i skiver, paprika, avokado, agurk og mango i terninger.
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
Ha alle salatingrediensene i en bolle, hell over dressingen.
Rot det hele raskt sammen, og servér!