Finhakk løk og hvitløk. Skjær chilien i tynne skiver. Skjær tuppene av aspargesbønnene. Skjær paprikaen i mindre biter.
Resten av grønnsakene renses, og skjæres i relativt store terninger. Ca 2x2 centimeter.
Ha oljen i en gryte, og varm opp. Fres løk og hvitløk. Ha i chili og paprika. Etter et par minutter har du i gresskar og pastinakk, rør sammen og la det stå i fem minutter. Løft alt over i en bolle, men prøv å la så mye så mulig av oljen være igjen i gryta.
Ha i aspargesbønner, squash, aubergine og potet, stek i fem minutter. Fyll på med litt olje om det trengs. Hell over grønnsakene fra bollen. Tilsett sukker, tomatpuré, tomater og vann. Pass på at ikke mer enn ca halvparten av grønnsakene dekkes av vann. Sett på et lokk, og la det stå og putre i en halvtime. Smak til med salt og pepper.
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Løft grønnsakene over i en stor, ildfast form. Hell væsken over. Bak i ovnen i en halvtime. Kok ris eller quinoa.
Server rykende varmt, gjerne med et dryss koriander over.