Kok opp vann og salt i en gryte, og ha i risnudlene. Kok dem etter anvisning på pakken, og hell over i et dørslag.
Finhakk ingefær, chili og hvitløk. Legg i en liten bolle med sukkeret, og hell soyasaus over. Skjær tofu i terninger, og la den marineres i blandingen.
Skjær løk i små biter og del brokkolien i buketter.
Varm opp oljen i en stekepanne eller wok, og ha i løken. Stek et par minutter, til den blir gyllen. Deretter løfter du tofuen ut fra marinaden, og har i stekepannen. Stek i noen minutter, til den begynner å få litt farge.
Løft tofuen ut av pannen, og legg den tilbake i marinaden. Stek brokkolien. Etter et par minutter heller du over hele tofublandingen i pannen.
Sett ned til middels sterk varme. Rør inn peanøttsmøret, risnudler og spinatblader, og la det putre i noen minutter. Server med en gang.