Forvarm stekeovnen til 225 grader, og kle et stekebrett med bakepapir.
Del blomkålen i buketter, prøv å få dem så like i størrelsen som mulig.
Rør sammen hvetemel, løkpulver, hvitløkspulver, salt, pepper og melk i en bolle. Ha i blomkålbukettene og vend dem godt i røren. Fordel dem deretter ut over stekebrettet.
Stek i 20 minutter, snu på bukettene cirka halvveis i steketiden. Når de er ferdige vender du dem inn i sausen (oppskrift under).
Saus
Riv eller finhakk ingefær og hvitløk. Ha i en bolle, og visp inn soyasaus, vann, eddik, sirup, sesamolje og maisstivelse.
Hell over i en gryte, kok opp slik at det tykner, og la deretter sausen stå på lav varme til blomkålen er ferdig.
Tilbehør
Kok ris etter anvisning på paken. Skjær vårløk i tynne strimler.
Anrett ris på tallerkener, ha på blomkål og saus, topp med vårløk og sesamfrø.