Go Back

Kokosiskaffe

Iskaffe av hjemmelagde kokosisbiter, sjokoladesaus og espresso.
Prep Time 10 minutes
Nedfrysing (minst) 2 hours
Total Time 2 hours 10 minutes
Course drikke
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 4 dl kokosmelk
  • 2 enkle espresso eller doble, for mer kaffesmak
  • sjokoladesaus

Instructions
 

  • Hvis du vil ha kokoskrem på toppen av iskaffen, kan du ta av litt av det tykke laget øverste på kokosmelken, sette det i kjøleskap og vispe det før servering.
  • Rør godt i (resten av) kokosmelken. Hell den over i isbitformer og frys (kokosmelk er for tyktflytende til å fungere i isbitposer).
  • Når melken er blitt til isbiter har du dem over i en blender sammen med espresso. Kjør i 10-15 sekunder slik at isbitene knuses ganske godt.
  • Hell sjokoladesaus langs kantene i to glass, hell på iskaffen, topp det hele med kokoskrem og kanskje litt mer sjokoladesaus.
  • Server!
Keyword iskaffe