Skjær opp grønnsakene i mindre biter. Jeg har her brukt jordskokk, squash og grønne bønner. Jordskokken delte jeg i biter med lengde på ca. 1 cm, squashen delte jeg i fire på langs og deretter i skiver med tykkelse på ca. en halv cm. Bønnene snittet jeg slik at de ble ca 1 cm brede og 5-6 cm lange.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Varm opp olje til medium til høy temperatur i en gryte eller panne. Ha i currypaste, og la den surre i noen minutter, slik at det begynner å lukte godt.
Ha i grønnsakene litt etter litt. Start med dem som trenger lengst steketid (rotgrønnsaker og ev. gresskar), og ha i resten etter samme prinsipp. Kål og andre bladvekster trenger minimalt med tid.
Når grønnsakene har fått stekt litt med currypasten, heller du på kokosmelk og vann med buljongterning. La det koke i 5-10 minutter, til alle grønnsakene er klare. Smak eventuelt til med litt soyasaus.
Servér med ris - og topp eventuelt med litt koriander, basilikum og/eller chiliflak.