Go Back
vegansk dessertgrillspyd

Dessertgrillspyd

Friskt og godt med frukt, kokos og sjokolade. Servér gjerne med litt vaniljeis eller pisket krem.
Prep Time 10 minutes
Grilling 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course Dessert
Servings 8 grillspyd

Ingredients
  

  • 1 ananas
  • 2 bananer
  • 8 jordbær
  • 4 ss kokosmasse eller kokosflak
  • 100 g melkefri sjokolade
  • havsalt
  • 8 grillspyd

Instructions
 

  • Bløtlegg spydene i litt vann før bruk.
  • Skrell ananas og banan og skjær i terninger/skiver. Tre på grillspydene, topp med et jordbær.
  • Gni eventuelt grønnsakene inn med litt olje, før du legger dem på grillen. Et par minutter på hver side er alt som skal til.
  • Rist kokosmasse eller kokosflak i en gryte på medium varme. Ha dem ut av gryten, skru ned varmen til lav, og ha i sjokoladen slik at den smelter.
  • Topp grillspydene med kokos og smeltet sjokolade.
  • Smaker godt sammen med vegansk vaniljeis, eller pisket plantekrem.
Keyword grillmat, grillspyd