Forvarm stekeovnen til 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir. Skrell pastinakkene og skjær de i terninger med lengder på cirka 1 cm. Fordel disse utover stekebrettet. Dryss på olivenolje, salt, røkt paprikapulver, chilipulver og hvitløkspulver. Sett i ovnen og bak i 20-25 minutter, til terningene er møre. Gjør klar resten mens pastinakkene står i ovnen.
Tilbered couscous etter anvisning på pakken.
Grovhakk mandlene. Del brokkoli i buketter, rens ut kjernene fra granateplet, skjær vårløk i ringer og grovhakk mynte.
Varm opp en stekepanne til medium/høy varme. Ha først i mandlene og rist de i noen minutter. Legg de til sides, ha en spiseskje olivenolje i pannen og tilsett brokkolibukettene. Stek disse til de begynner å få brune flekker. Legg de også til sides og skru av varmen.
Når alt er klart så rører du sammen pastinakk, couscous, mandler, brokkoli, granateple, vårløk og mynte. Press i sitronsaften, og smak eventuelt til med litt salt og pepper.
Kan serveres varmt, lunt eller kaldt.