Go Back

Chocolate pot de crème

Fransk favoritt helt uten egg og meieriprodukter. 
Cook Time 15 minutes
Nedkjøling 5 hours
Total Time 5 hours 15 minutes
Course Dessert
Cuisine fransk
Servings 8 små kopper

Ingredients
  

  • 150 g veganske sjokoladeknapper eventuelt finhakket sjokolade
  • 2 ss agavesirup
  • noen dråper appelsinekstrakt
  • 3 dl kokosmelk

Instructions
 

  • Finn fram 8 espressokopper eller andre små kopper/skåler.
  • Ha sjokoladeknapper, agavesirup og appelsinekstrakt i en kjøkkenmaskin/blender. Dersom den ikke er helt tett er det greit å ha klar et rent kjøkkenhåndkle som du kan legge rundt kanten (det kommer til å sprute).
  • Kok forsiktig opp kokosmelken. Med en gang du koker tar du den av platen og heller den over i kjøkkenmaskinen. Ta på maskinen og la det kjøre til du har en jevn væske - dette går veldig kjapt.
  • Hell forsiktig over i koppene og sett kaldt. Etter 4-5 timer er desserten klar til å serveres.
Keyword sjokolade