Chilimarinert ananas på grillen
Spenstig grilldessert for deg som tåler det litt sterkt!
Prep Time 5 minutes mins
Cook Time 5 minutes mins
marinering 30 minutes mins
Total Time 40 minutes mins
- 0,5 ananas
- 0,5 rød chili
- 2 ss lønne- eller agavesirup
- vaniljeis
Skjær ananas i båter, og grovhakk chili. Legg i en bolle, og hell sirup over. Rør det sammen, og sett kaldt. Det står 30 minutter i tidsberegningen over her, men både kortere og lengre tid går fint.
Pass på at risten ikke har rester av hovedrettene når du begynner grillingen.
Tør av litt av marinaden før du skal grille ananasen, slik at den ikke drypper ned og lager flammer. Legg deretter stykkene på grillen, og grill i ca et minutt på hver side - litt etter hvor varm grillen er. Følg godt med så du ikke brenner frukten.
Server varme med en kule vaniljeis.
Keyword ananas, grilldessert