Go Back

Chilimarinert ananas på grillen

Spenstig grilldessert for deg som tåler det litt sterkt!
Prep Time 5 minutes
Cook Time 5 minutes
marinering 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course Dessert
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 0,5 ananas
  • 0,5 rød chili
  • 2 ss lønne- eller agavesirup
  • vaniljeis

Instructions
 

  • Skjær ananas i båter, og grovhakk chili. Legg i en bolle, og hell sirup over. Rør det sammen, og sett kaldt. Det står 30 minutter i tidsberegningen over her, men både kortere og lengre tid går fint.
  • Pass på at risten ikke har rester av hovedrettene når du begynner grillingen.
  • Tør av litt av marinaden før du skal grille ananasen, slik at den ikke drypper ned og lager flammer. Legg deretter stykkene på grillen, og grill i ca et minutt på hver side - litt etter hvor varm grillen er. Følg godt med så du ikke brenner frukten.
  • Server varme med en kule vaniljeis.
Keyword ananas, grilldessert