Skrell potetene og skjær dem i terninger.
Varm opp olje til medium/høy varme i en stekepanne. Ha i potetene og stek de til de er gjennomstekte. Vend på dem ofte slik at de ikke brenner seg. Gjør klar resten mens potetene steker.
Grovhakk koriander. Riv eller finhakk hvitløk. Riv det gule av sitronskallet og press ut saften.
Når potetene er ferdigstekte legger du dem til side. Ha deretter 1 ss olje, koriander, hvitløk, chilipulver og salt i pannen, og la det steke i et minutt. Ha potetene tilbake i pannen, og vend alt sammen. Ha i sitronskallet, og litt av sitronsaften (smak til slik at det ikke blir for markant sitronsmak).
Server potetene rykende varme som en snack (gjerne med en god dipp til), i pitabrød (gjerne også med en god dipp til), som falafeltilbehør (igjen: god dipp) eller som del av en meze med masse gode småretter (inkl. en god dipp).