Forvarm stekeovnen til 200 grader. Kle to stekebrett med bakepapir.
Skjær romtemperert margarin i terninger, og ha over i en bolle sammen med mel, bakepulver og vaniljesukker. Bruk fingrene til å smuldre det hele opp. Rør deretter inn sukker og soyayoghurt, og arbeid deigen raskt sammen. Blir den for klissete kan du spe med litt hvetemel og sukker.
Del deigen i to. Trill hver ut til en lang pølse. Skjær hver i cirka 20 like store biter. Trill kuler av disse, og fordel utover stekeplatene. Husk at de vokser i ovnen, så ha god avstand mellom dem.
Bruk en gaffel til å trykke hver kule ned.
Bland sammen vann og potetmel, og pensle blandingen over kakene.
Hakk opp mandler, og legg litt mandelbiter og litt perlesukker over hver kake.
Stek kakene midt i ovnen i ca 10 -12 minutter til de er fine og gyldne. Avkjøl på rist.
Oppbevar kakene i en tett boks.