Bland melet med sukker, salt, kardemomme og bakepulver. Smuldre margarinen i melblandingen.Varm opp melken til den blir lunken, rundt 37 grader. Rør gjæren ut i den, hell den deretter over i melblandingen.
Elt til du har en fin og smidig deig – bruk gjerne kjøkkenmaskin med eltekrok om du har.
Dekk med plast og la deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted, ca. 45-60 minutter.
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Ha deigen på kjøkkenbenken og elt den sammen. Kjevle den ut til et stort rektangel, fordel rosinene jevnt utover, rull sammen og skjær i åtte like store skiver. Form dem til boller med hendene og fordel utover stekebrettet.
Etterhev i 30 minutter. Pensle bollene med litt mer havremelk, og stek i 10-15 minutter. Avkjøl før pynting.