Go Back

Veganske pannekaker

Tynne, myke og kjempegode pannekaker, helt uten egg og melk.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Svelling 15 minutes
Total Time 40 minutes
Course pannekaker
Servings 6 stk.

Ingredients
  

  • 2 toppa ss toppa spiseskjeer vegansk margarin
  • 2,5 dl hvetemel
  • 0,5 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • litt salt
  • 3,5 dl soyamelk
  • 3 ss soyayoghurt naturell
  • vegansk margarin eller olje til steking

Instructions
 

  • Smelt margarinen i en liten gryte.
  • Bland sammen hvetemel, sukker, bakepulver og salt i en bolle.
  • Visp sammen soyamelk, soyayoghurt og smelta margarin. Hell blandingen over i de tørre ingrediensene og visp det hele raskt sammen.
  • La røren svelle i minst et kvarter.
  • Varm opp margarin eller olje i en panne og stek pannekakene på middels varme.

Notes

Tips: Server med syltetøy eller et lite lag sukker.