Vask eller skrell potetene, riv dem deretter på den grove siden av et rivjern. Grovhakk blomkålen.
Finhakk sjalottløk, chili og koriander. Riv eller finhakk hvitløk og ingefær.
Rør sammen spisskummen, gurkemeie, garam masala, salt, hvetemel, kikertmel og bakepulver i en bolle. Hell i vannet og visp det sammen til en jevn røre.
Vend inn potet, blomkål, løk, chili, koriander, hvitløk og ingefær. La røren stå i 15-20 minutter før steking.
Gni litt olje i vaffeljernet, ha i røre slik at det nesten går helt ut i kantene, og stek vaflene til de er gjennomstekte. Ca. 5 minutter skal passe bra, men det kommer litt an på hvor sterkt vaffeljernet er. Dersom kikertmelet ikke blir gjennomstekt er det litt beiskt i smaken, så her anbefaler jeg virkelig å være tålmodig.
Servér vaflene varme med gode sauser til, for eksempel raita og plommechutney.