Forvarm stekeovnen til 225 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Strø litt mel utover bakebordet og ta deigen ut av bakebollen. Kjevle deigen til et rektangel, cirka 15*30 centimeter.
Smør på margarinblandingen.
Brett den ene delen inn mot midten.
Brett den andre delen over slik at de dekker hverandre.
Skjær deigen i skiver på tvers.
Strekk bitene litt.
Hold fast den ene enden og rull den andre enden slik at deigen tvinner seg, rull den mot deg.
Lag en knute av deigen. Du holder i den ene enden, tvinner deigen to ganger rundt tre fingre og trekker enden gjennom sammen med de tre fingrene.
Fordel knutene utover stekebrettet.
Sett knutene på stekeplaten og la de heve under plast eller et kjøkkenhåndkle på et lunt sted til de har hevet til dobbel størrelse.
Pensle med soyamelk, dryss perlesukkeret over.
Stek knutene midt i ovnen i ca 10 minutter.
Avkjøl på rist. Server!