Go Back

Veganske hasselbackpoteter

Supergodt - og fancy - middagstilbehør som du lager enkelt selv.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 10 minutes
Course tilbehør
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 4-6 poteter kommer an på størrelsen
  • 4 ss vegansk margarin
  • salt
  • pepper
  • eventuelt litt krydder

Instructions
 

  • Forvarm stekeovnen til 225 grader. Finn fram en liten ildfast form.
  • Vask potetene og skjær de flate i bunnen slik at de står støtt.
  • Skjær deretter potetene i tynne strimler - skjær ikke igjennom hele poteten, la det gjenstå cirka en halv centimeter - potetene skal henge sammen i bunnen.
  • Ha potetene over i den ildfaste formen. Smør margarin på toppen, dryss deretter salt og pepper over. Dersom du vil ha på litt krydder på toppen så er det ingenting i veien for det.
  • Bak potetene i 45-60 minutter (baketiden avhenger av størrelsen. De er klare når de har fått en gyllen og fin overflate.
Keyword poteter