Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Veganske brownies
Knallgode og saftige brownies helt uten egg og melk.
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
35
minutes
mins
Total Time
50
minutes
mins
Course
bakst
Cuisine
amerikansk
Servings
1
liten langpanne
Ingredients
1,8
dl
soyamelk
1
ss
eplecidereddik
1,8
dl
solsikkeolje
4
dl
sukker
5
dl
hvetemel
1,2
dl
kakaopulver
1
ts
natron
1
ts
vaniljesukker
0,5
ts
salt
200
g
vegansk sjokolade
eventuelt valnøtter
Instructions
Forvarm stekeovnen til 180 grader. Kle en ildfast form på cirka 20*30 centimeter med bakepapir.
Visp sammen soyamelk og eddik i en liten bolle. La det stå i et par minutter, ha deretter i olje og sukker.
I en større bolle siler du hvetemel, kakaopulver, natron, vaniljesukker og salt. Visp raskt i de våte ingrediensene.
Finhakk sjokoladen og vend denne forsiktig inn til slutt. Bruker du valnøtter også har du disse i samtidig.
Ha røren over i formen, glatt den til på toppen.
Stek i cirka 35 minutter. Trepinnetesten er no go her, for kaken skal ikke være helt gjennomstekt.
Avkjøl kaken i kjøleskap. Skjær opp i biter før servering, dryss eventuelt litt melis over.
Notes
Tips: Brownies smaker godt med pisket havrekrem eller vaniljeis av soya.
Keyword
brownies