Veganske bokhvetepannekaker
Proteinrike amerikanske pannekaker med banan, bokhvete, kanel og kardemomme.
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Svelling 20 minutes mins
Total Time 50 minutes mins
Course frokost, pannekaker
Cuisine amerikansk
- 2 bananer godt modne
- 1 ts kardemomme
- 1 ts kanel
- 1 toppet ts bakepulver
- 2,5 dl plantemelk havre eller soya
- 2,5 dl bokhvetemel
- olje til steking
- banan, bær, melkefri sjokolade, vegansk yoghurt med vanilje til servering
Ha bananene i en bolle, mos dem godt med en gaffel.
Rør inn kardemomme, kanel, bakepulver og plantemelk.
Visp inn bokhvetemelet til du har en ganske jevn røre. Noen klumper er okei.
La røren svelle litt før steking.
Ha en stekepanne på medium til høy temperatur. Ha litt olje i pannen. Ha i cirka en halv dl. røre per pannekake, og stek dem gylne på begge sider.
Servér pannekakene med det du liker best - her har jeg brukt banan, bær, melkefri sjokolade og vegansk yoghurt med vanilje.